Još jedna iz niza pjesama naše Posavke Mare Barukčić. Njeni stihovi su iz duše pisani o Bosanskoj Posavini, njenim krajolicima, marljivim ljudima i njihovoj ljubavi. Pjesme su pisane za duše onih koji vole i cijene Posavinu kao i žitelje koji u njoj žive.

Donosimo vam jednu pjesmu naše nove suradnice posavskih korijena i autorice knjige LUTKE VUCI I UNUCI gospođe Mare Barukčić, nadamo se da će vam se pjesma svidjeti kao i mnoge druge koje ćemo objaviti na ovom mjestu objaviti.

Pružamo Vam mogućnost ponovnog čitanja jedne od pjesama iz zbirki našeg suradnika Mije Vidaković. Pjesam se zove "Božićni običaji"

Ponovo vam donosimo jednu iz niza pjesama naše dopisnice Ivke Ilić - Kovačević. Sve ono što joj emocije nalože Ivka pretvara u stihove pjesme. Njene pjesme imaju dušu, a uvijek su iz životnih doživljaja ili mašta. Često piše i o svom životu, a i životima drugih kad nešto čuje ili vidi. Također je dosta pjesama posvetila i svojoj baki, koja joj bila i majka, učiteljica i odgojiteljica. Želimo Vam ugodno čitanje i surfanje!

More Articles ...