Domaljevac
Typography

domaljevac bozicDOMALJEVAC-Na trgu u Domaljevcu, 22. prosinca s početkom u 15 sati, održat će se tradicionalna manifestacija "Božićna radost". Povodom pripreme za blagdan Božića, općinski načelnik Željko Josić održao je sastanak s članovima poglavarstva, ravnateljima javnih institucija i predstavnicima organizacija civilnog društva.

Na sastanku je usuglašen termin održavanja već tradicionalne manifestacije 'Božićna radost', koja će se ove godine održati u nedjelju, 22. prosinca, na trgu u Domaljevcu.

Utvrđen je program, koji počinje od 15 sati blagoslovom božićnih jaslica, glazbenim programom i malim božićnim sajmom. Općina Domaljevac za svu djecu osigurat će poklon-paketiće, a za starije žitelje Domaljevca ali i njihove goste, kuhano vino i rakiju. Kupovinom izloženih proizvoda na božićnom sajmu potpomognut će se rad dječjeg vrtića, škole i udruga.

Pokrovitelji manifestacije 'Božićna radost' su općinski načelnik Željko Josić i predsjednik Općinskog vijeća Mario Ćošković.

Također, kako je najavljeno, do konca ovoga tjedna, krenut će i aktivnosti na božićnom ukrašavanju glavnih prometnih pravaca u Domaljevcu.

 
Preuzeto s republikainfo.com