Domaljevac
Typography

novi direktor domaljevacVršitelj dužnosti općinskog načelnika Mario Jurkic održao je radni sastanak sa novopostavljenim ravnateljem Osnovne škole Braće Radića u Domaljevcu Stjepanom Piljićem.

Nakon isteka mandata Branimiru Mijiću, županijsko ministarstvo prosvjete je u dogovoru sa Općinom Domaljevac, kao osnivačem, za vršitelja dužnosti ravnatelja osnovne škole imenovalo Stjepana Piljića, koji je se ovom prilikom zahvalio općinskoj upravi i prvom čovjeku Općine na potpori.

Vršitelj dužnosti općinskog načelnika Mario Jurkić na sastanku je istakao da su pred osnovnom školom u Domaljevcu mnogobrojne aktivnosti i zadaće koje će se realizirati u suradnji s općinom. Tako je već u ponedjeljak, 12. siječnja 2015. godine, planirano otvaranje obnovljene područne škole u Grebnicama za učenike razredne nastave.

Područna škola i športska dvorana u Grebnicama tijekom svibanjskih poplava pretrpili su veliku štetu. Angažmanom općinske uprave uz potporu donatora škola i dvorana su obnovljeni, tako da je jedna od zadaća novopostavljenog ravnatelja staviti u funkciju taj školski kompleks u Grebnicama.

Budući da je posredstvom Ureda Visokog predstavnika u BiH za obnovu škole u Domaljevcu osigurano 112.000 KM, vršitelj dužnosti općinskog načelnika Mario Jurkić iznio je očekivanja da će se čim prije krenuti i u taj projekt obnove.

Agencijsko izvješće