Garevac
Typography

Radost nam je informirati širu javnost kako je još jedna donacija vrijedna 4000 kuna na putu prema Garevcu. Ovaj puta se radi o blok kuhinji koju je za potrebe „Garevačkih susreta“ donirao naš vjerni i dugogodišnji sponzor GIP-a i IBS Studio iz Đakova i direktor Ivo Brdarić.

kuhinja garevac-donacija

Za napomenut je kako gospodin Brdarić razmišlja unaprijed te ga nije trebalo na to poticati već se sam javio s riječima: „prateći događanja u Garevcu vezana uz proslavu blagdana Iline odlučio sam se donirati jednu Blok kuhinju u (vrijednost 1.000,00 KM ili 4000 kuna) a vi odlučite u koju svrhu će te je iskoristiti. Kako vidim imate tri projekta gdje je to potrebno, a to su poplavljena župa Šamac, garevačka mjesna ambulanta i tombola zabavne večeri. Isto tako rado želim doprinijeti razvoju naših sela. A kao osoba kome su Kladari, Garevac i Čardak u srcu, rado posjećujem sve manifestacije i događaje i koliko sam u mogućnosti sudjelujem u njima“ kazao je za GIP gospodin Ivo Brdarić.

Što drugo reći već jedno veliko hvala, hvala mu što misli na nas, hvala mu što objektivno i dobronamjerno razmišlja, hvala mu za sva dobra djela koja je do sada učinio i koja će učiniti, a organizacioni Odbor „Garevačkih sureta“ će donijeti odluku gdje je najpotrebnije iskoristiti ovaj velikodušni dar.
Od nas hvala, a od Gospodina plaća!

I ne zaboravite Đakovo je centar Slavonije i sve što trebate od namještaja obratite se s povjerenjem svom čovjeku koji će naći način kako da zadovolji sve potrebe i želje jednoga klijenta. Gospodin Brdarić je više godina sticao znanje u tvornici namještaja Ancona da bi ga sada dijelio svojim klijentima diljem Hrvatske.

IBS STUDIO d.o.o.
Nikole Tesle 104, 31400 Đakovo
Mob.: +385 99 7488874
http://www.ibs-studio.hr

Za Posavinu.org piše Mišo Perak

 {jathumbnail off}