×

Warning

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: [ROOT]/images/paketi_hsp
×

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/paketi_hsp

Modriča
Typography

206Na Cvjetnu nedjelju 13.04.2014. godine je novo osnovana politička stranka HSP Modriča RS, BiH, po prvi puta učinila korak naprijed i uputila četrdeset paketa humanitarne pomoći najstarijim i najpotrebnijim povratnicima u Kladare Donje, Čardak, Garevac i Kornicu.

Kako saznajemo predsjednik ove političke stranke HSP Modriča Francisko Brdarić i tajnik Goran Jurić su osobno obišli povratnike i uručili im ove pakete pomoći za najveći krćanski blagdan Uskrs.

Kažu to je bila prva, ali nikako i posljednja pomoć već da će i u buduće gledati na razne humanitarne akcije za pomoć našim mještanima u ova četiri sela općine Modriče i Šamca.

Napomenut ćemo da je Hrvatska stranka prava Bosne i Hercegovine koja se utemeljila i u Modriči demokratska politička stranka, slijednica Hrvatske stranke prava utemeljene 1861. godine od Oca Domovine dr. Ante Starčevića, a zabranjena 6. siječnja 1929. godine, te obnovljene 25. veljače 1990. godine.

Isto tako HSP BiH zalaže se za slobodu i boljitak hrvatskog naroda i svih državljana BiH sukladno odredbama sadržanim u Temeljnim načelima Stranke.

HSP Modriča BiH, RS, po prvi puta ide na izbore u 10 mjesecu ove godine. Kandidati će biti sa područja općine Modriče to jest Kladara Donjih,Garevca i Čardaka!

Stoga mole sve zainteresirane mještane  Kladara, Garevca i Čardaka s općine Modriča da se prijave za članstvo u  HSP Modriča BiH,RS, ili ukoliko netko ima otvorene projekte ili prijedloge za razvoj i razvitak naših sela da se jave na mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Za GIP piše Mišo Perak

{jathumbnail off}

{gallery}paketi_hsp{/gallery}