Kata Tutic je rođena u Žeravcu kod Dervente, autorica je jedne zbirke pjesama a ova njena pjesma bude u novoj zbirci pjesama POSAVSKA JUTRA ...

Bolna 1992. godina preokrenula je stvarnost većine Posavaca, a još bolnija je postala 1995. godina, u kojoj smo umjesto pravde dobili odgovor da je sve već ranije „riješeno“.

Svim našim posjetiteljima i čitateljima kako u Posavini tako i diljem svijeta od srca želimo miran i sretan Božić! Neka nas i ove godine Božić potakne na darivanje ne samo darova, već darivanja utijehe, pažnje i razumijevanja. I to ne samo za Božić već da ove darove dijelimo kroz cijelu godinu jedni s drugima.

Ugovori za radove na sanaciji i rekonstrukciji lokalnih cesta na području općine Odžak i općine Domaljevac-Šamac, u ukupnoj vrijednosti 619.679,62 KM, potpisani su danas (19.9.) u Vladi Županije Posavske u Orašju uz nazočnost predsjednika Vlade ŽP Đure Topića.

Nedjeljko Nedić iz Ugljare, publicist, novinar, enigmata, sastavljač pučkih kalendara, ponovno je bio vrijedan izradivši novi pučki kalendar s nizom zanimljivosti iz života posavske županije u proteklom razdoblju.

More Articles ...