Odžak
Typography

karta posavineODŽAK Jučer 10.02.2012. je u Odžaku H.Dž prijavila policiji nasilje u obitelji, prema čijim navodima je  već duže vrijeme njen sin fizički zlostavljao svog malodobnog sina. Zbog povreda zatražena je pomoć u DZ u Odžaku, i poslije toga su baka i unuk upućeni u Centar za socijalnu skrb.

Zbog osnova sumnje da su na području općine Odžaka počinili više kaznenih djela, policija je jučer lišila slobode  tri mladića iz Modriče, a danas će biti urađena i kriminalistička obrada.

U protekla 24 sata prijavljena je i krađa u obiteljskoj kući u Posavskoj Mahali, čiji se vlasnik nalazi na privremenom radu u Švicarskoj. Otuđen je LCD TV, i mnogi drugi kućanski predmeti pa čak i namještaj, o čijoj vrijednosti se prijavitelj nije mogao izjasniti.

U Oštroj Luci se dogodila prometna nezgoda između teretnog i kombi vozila, zbog nepropisnog mimoilaženja. Vozač teretnog vozila izbjegavajući kontakt sletio je s ceste uz mjesno groblje, pri čemu je oštetio betonsku ogradu i dvije nadgrobne ploče. Ozlijeđenih nije bilo.

Posavina-PRESS