U duši mi Posavina

Svi pod jednim krovom

Pet02122016

Last updatePon, 13 Lip 2016 6am

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel
Back Nalazite se ovdje: Naslovnica Vijesti Posavina Orašje Sva naselja Vidovice

Posavina - Orašje

Obilježena 23. obljetnice 106. brigade HVO

ORAŠJE-Pod sloganom „Zajedno u ratu, zajedno u miru“ Udruge proistekle iz Domovinskoga rata općine Orašje prigodnim sadržajima obilježile su 23 obljetnicu 106 oraške HVO brigade. Sadržaji su bili prije svega u znaku sjećanja na poginule branitelje. Položeni su vijenci i zapaljene svijeće uz Spomen obilježja u Vidovicama i Orašju. Održana je i svečana akademija.

orasje 106 hvo

Obećan nastavak pomoći poplavljenoj Posavini

Veleposlanici sedam europskih zemalja i šef delegacije EU Daviddi obećali nastavak pomoći poplavljenoj Posavini.

U Vidovicama Međunarodni znanstveni simpozij

vidovice simpozijVIDOVICE - U Vidovicama je održan međunarodni znanstveni simpozij o Šimi Ivkiću. Simpozij je otvorio u ime organizatora skupa župnik vlč. Josip Senjak. Pozdravio je uz ostale goste i ministre u Vladi ŽP Blaža Župarića i Ivu Jelušića te devet uglednih predavača.

Najbolji šahisti učenici dolaze iz Odžaka

sahVIDOVICE  07. veljače 2014. godine - Osnovna škola Antuna Gustava Matoša Vidovice bila je domaćinom natjecanja učenika osnovnih škola u šahu. Svoje sudjelovanje uzeli su učenici svih sedam osnovnih škola s područja Županije posavske.

Osnovna škola „A.G. Matoš“ u Vidovicama djelovat će kao samostalna ustanova

skola vidoviceVIDOVICE - Osnovna škola „Antun Gustav Matoš“ u Vidovicama u iduće četiri godine djelovat će kao samostalna ustanova, odlučili su vijećnici OV Orašje. Ova osnovna škola u Mjesnoj zajednici Vidovice ispunjava sve uvjete za obavljanje odgojno-obrazovne djelatnosti te ima osiguran odgovarajući prostor, opremu, nastavna pomagala, i odgovarajući broj učitelja.