U duši mi Posavina

Svi pod jednim krovom

Uto04282015

Last updateNed, 26 Tra 2015 6pm

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel
Back Nalazite se ovdje: Naslovnica Vijesti Posavina Orašje Sva naselja Vidovice

Posavina - Orašje

Obećan nastavak pomoći poplavljenoj Posavini

Veleposlanici sedam europskih zemalja i šef delegacije EU Daviddi obećali nastavak pomoći poplavljenoj Posavini.

Najbolji šahisti učenici dolaze iz Odžaka

sahVIDOVICE  07. veljače 2014. godine - Osnovna škola Antuna Gustava Matoša Vidovice bila je domaćinom natjecanja učenika osnovnih škola u šahu. Svoje sudjelovanje uzeli su učenici svih sedam osnovnih škola s područja Županije posavske.

Osnovna škola „A.G. Matoš“ u Vidovicama djelovat će kao samostalna ustanova

skola vidoviceVIDOVICE - Osnovna škola „Antun Gustav Matoš“ u Vidovicama u iduće četiri godine djelovat će kao samostalna ustanova, odlučili su vijećnici OV Orašje. Ova osnovna škola u Mjesnoj zajednici Vidovice ispunjava sve uvjete za obavljanje odgojno-obrazovne djelatnosti te ima osiguran odgovarajući prostor, opremu, nastavna pomagala, i odgovarajući broj učitelja.

U Vidovicama Međunarodni znanstveni simpozij

vidovice simpozijVIDOVICE - U Vidovicama je održan međunarodni znanstveni simpozij o Šimi Ivkiću. Simpozij je otvorio u ime organizatora skupa župnik vlč. Josip Senjak. Pozdravio je uz ostale goste i ministre u Vladi ŽP Blaža Župarića i Ivu Jelušića te devet uglednih predavača.

U Vidovicama živi 820 stanovnika

vidoviceVIDOVICE-Smiljan Šokić iz Vidovica, predsjednik HU „Samarita“ uradio je opsežan posao na statističkim podacima o stalno nastanjenim stanovnicima i domaćinstvima u MZ Vidovice, zaključno s krajem veljače ove godine.