Posavina
Typography

ugovorOrašje - Posavska stranka ponovo upućuje oštar prosvjed protiv načina potpisivanja ugovora o korištenju namjenskih sredstava za poplavljene. Dana 26.08.2014. godine u zgradi Vlade Županije Posavske održan je drugi krug potpisivanja ugo-vora između Vlade ŽP, Općine Orašje i korisnika pomoći za obnovu poplavljenih stambenih objekata.

(Vidi ovdje http://www.zupanijaposavska.ba/nova2/index.php?option=com_content&view=article&id=3223 ) I ponovno je od ovog čina napravljena (predizborna) parada i "svečanost" sa slikanjem i čestitanjem (!?) u kojoj su ljudi, u nesreći koja ih je snašla, iskorišteni za jeftinu političku promidžbu.

Ako već nešto dijelite ljudima iz proračuna, predsjedniče Vlade, učinite to kako dolikuje prob-lemu u kojem su se ti ljudi našli i učinite to bez slikanja i farse. Podijelite ljudima pomoć kako ih slijedi kao dostojanstvene ljude, a ne kao vaše sluge koje tjerate u njihovoj nuždi da vam "jedu iz ruke". Grijeh je to pred Bogom i narodom kojeg predstavljate!

Ako ste već postali takav vatreni zastupnik transparentnosti u radu predlažemo da se slikate s ugovorima i osobama kojima ste prodali naša poduzeća u privatizaciji koju ste vodili, s onima koji izvode javne radove, grade ili održavaju puteve ove Županije, isporučuju plin za grijanje škola i javnih objekata, "kose" savske nasipe i dr.
Nemojte fingirati transparentnost na crkavici poplavljene sirotinje, a skrivati ugovore koji nekima donose milione maraka iz proračuna Županije Posavske.

Posavska stanka - vaša stranka.
Za GIP dostavio predsjednik Posavske stranke Ninoslav Sušilović