Zanimljivosti
Typography

sim watsapPutem ove kartice korisnik se može bilo gdje u svijetu spojiti na WhatsApp i komunicirati bez ograničenja i bez troškova roaminga. Njena cijena je samo 10 eura. Nakon što je postao dostupan i na računalima, WhatsApp je predstavio još jednu zanimljivu novost.

Riječ je o SIM kartici WhatSim čija je svrha korištenje aplikacije WhatsApp preko bilo kojeg mobilnog operatora.

Putem ove kartice korisnik se može bilo gdje u svijetu spojiti na WhatsApp i komunicirati bez ograničenja i bez troškova roaminga.

Cijena kartice je 10 eura, a kad je riječ o slanju tekstualnih poruka nikakvih dodatnih troškova nema. Ono što se dodatno naplaćuje je slanje fotografija i videa. Mobitel u koji stavite karticu automatski će se spojiti na najjači signal, a ako on nestane, naći će signal drugog operatora.

WhatSim distribuira talijanski Zeromobile koji je sklopio ugovor s preko 400 operatora u 150 zemalja među kojima je i Hrvatska. Isporuka kartica kreće 26. veljače.

Aplikacija WhatsApp besplatna je za skidanje, a ova kartica omogućava da ju koristite bez troškova za internet koji je potreban da bi mogli nesmetano komunicirati.