Boće
Typography

melani klaricPetnaestogodišnja Melani Klarić iz BOĆA pobjednica je izbora "Rowenta for Elite Model Look BiH". Njena prva pratilja je Tatjana Stević, a druga Đurđina Mihajlović.

Ova manifestacija održana je preksinoć u ilidžanskom hotelu "Hollywood", a za titulu pobjednice još su se takmičile Milica Nikolić, Dena Jahić, Tamara Mišanović, Ivana Blažević, Nikolina Mišković, Sara Josipović, Lana Aleksić, Anja Zekanović, Dejana Stojić, Bojana Blagojević i Senaida Mujkić.

Pored članova agencije "Free Style Models", koja je vlasnik licence za izbor u našoj zemlji, u žiriju su bili Mikaela Godar-Kesada (Michaela Goddard-Quesada), predsjednica "Elite Model Look Internationala", i Almer Hašimbegović, regionalni menadžer "SEB Groupa"...

Melani je izabrana za najljepšu nakon 16 održanih castinga, na kojima je sudjelovalo više od 600 djevojaka iz svih dijelova BiH.

I tako će naša Boćanka MELANI KLARIĆ, u prosincu predstavljati BiH na svjetskom takmičenju Elite Model Look u Šangaju i onda i tamo pobijediti.

Preuzeto sa : Boće Forum