Derventa
Typography

smaturanti2DERVENTA - 14.lipnja 2014. maturanti Učiteljske škole "Hasan Kikić" Derventa proslavili su sa svojim prof. Miloradom. Papićem 50. obljetnicu mature. Uz prozivku, razgovor i druženje evocirane su uspomene na mladalačke dane i radni vijek. Susretu se odazvalo 36 učitelja generacije  1963./64. godine razbacanih širom planete Zemlje od Bosne i Hercegovine pa do SAD i Australije.

DERVENTA - 14.lipnja 2014. maturanti Učiteljske škole "Hasan Kikić" Derventa proslavili su sa svojim prof. Miloradom. Papićem 50. obljetnicu mature. Uz prozivku, razgovor i druženje evocirane su uspomene na mladalačke dane i radni vijek. Susretu se odazvalo 36 učitelja generacije  1963./64. godine razbacanih širom planete Zemlje od Bosne i Hercegovine pa do SAD i Australije.smaturanti2

Poslije prozivke razredu minutom šutnje odana je počast za  27 kolega, koji nažalost nisu više među živima. Fotografiranjem i video zapisom ovjekovječen je ovaj za njih značajan dan.

smaturanti

Naredni sastanak i druženje zakazano je za subotu, 13. 06.2015. godine pred Učiteljskom školom u Derventi. Neka im je sa srećom! Živi i zdravi bili.

smaturanti1

Za GIP dostavio Mirko Šimunović

{jathumbnail off}