Derventa
Typography

gimnazija derventa"Pozivaju se maturanti IV-a, IV-b i IV-c Učiteljske škole Derventa iz 1964. godine na obilježavanje 50. obljetnice mature.  Susret generacije je u subotu - 14. 6. 2014. godine u 11 sati u učionici bivče Učiteljske škole u Derventi.

Nakon "prozivke" bit će organizirana šetnja do hotela "Biser" gdje sve sudionike čeka zajednički ručak. Sve informacije oko ovoga susreta možete dobiti na telefone: 00387 51 214-201 ili 00387 32 885-030, iza kojih stoji Inicijativni odbor".

Isto tako Vas informiramo da tragamo za Nikom Adžamić iz okolice Modriča te četiri kolegice koje je dosta teže pronaći radi promjene prezimena a to su: Nada Amidžić - Pleternica, Manda Durašinović, Marija Filajdić i Vera Rajković-Rukavina (sve tri navodno stanuju u blizin Slavonskog Broda), stoga molimo sve one koji više znaju o njima da nas informiraju putem E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Unaprijed hvala.

UZ put se GIP i organizacioni odbor iskreno zahvaljuje Ani Stanić iz Osijeka koja je dostavila broj telefona od naše Garevljanke Ane Burić „Gare“ za koju kažu da se ne zna tko se više obradovao pozivu, Ana ili organizacioni odbor! Dakle dobro je činiti dobro pa se i dalje držimo toga!

Mišo Perak