Donja Trammošnica
Typography

cordas tramosnica donjaTRAMOŠNICA - Ministarstvo za izbjeglice i raseljena lica RS finaciralo je iz svoga proračuna cestu kroz zaseok Dadiće u Tramošnici Donjoj općini Pelagićevo. Sami povratnici u Dadiće zadovoljni su kvalitetom i brzinom izvođenja radova novog asfalta.

Isto tako prihvaćen je i zahtijev Zavičajnog kluba D. Tramošnica da se uradi asfalt na ulazu u novo groblje na čemu se Upravni odbor kluba posebno zahvalio što je prihvaćena njihova zamolba i akcija munjevitom brzinom sprovedena u djelo.

Isto tako ministarstvo za izbjeglice i raseljena lica RS je iz svoga proračuna osiguralo sredstva za opremanje učionice za predškolsku djecu u G. Tramošnici.
 Milan Nestorović.

Sam ministar Davor Čordaš je osobno posjetio područno odjeljenje osnovne škole "Vaso Pelagić" u Tramošnici Gornjoj.

Školarci su iznenadili ministra svojom hrabrošću gdje su mu prilazili jedan po jedan, predstavili se i ispričali kako im se sviđa nova učionica. Doček ministru su priredili direktor škole Milan Nestorović i učiteljica Marina Moravčić.

Školarci su od ministra dobili prigodne darove, a koliko su se obradovali najbolje se vidjelo iz znatiželjnog "zavirivanja" u vrećice..

PRESS Posavina.org