Kornica
Typography

Kornica-U petak, 02.08.2013., u Kornici je uz Dane sjećanja održan i izbor Miss i Mistera za 2013. godinu. U veoma velikom broju sudionika, gdje ih je bilo oko trideset kako ljepšeg tako i snažnijeg spola, bilo je vrlo teško otkriti prava imena pobjednika

No, kao i svako drugo takmičenje, tako se i ovo moralo privesti kraju. Svi znamo da na jednoj nogometnoj utakmici svi sudionici isto igraju iako se zna da će najslavniji biti oni koji pošalju loptu u protivnički gol. Tako je bilo i ovdje. Sve kandidatkinje i kandidati su se do posljednjeg daha borili da baš ona ili on budu pobjednici, međutim, bilo je onako kako je žiri odlučio.

Kao Miss večeri Kornice izabrana je Mateja Perković, rođena 15.03.1994. god. u Švicarskoj, porijeklom iz Čardaka. Po zanimanju službenica i radi na općini u Švicarskoj.

Kao Misster večeri Kornice izabran je Vedran Bičvić, rođen 19.07.1992. god. u Osijeku, živi i radi u Linzu u Austriji, a porijeklom je iz Donjih Kladara. Po zanimanju informatičar.

Za besprijekorno dobru organizaciju možemo se zahvaliti „SLAVICI LUŠO“, jer je bilo fantastično i dobro osmišljeno i izvedeno. Hvala Slavice.

Za Posavinu.org piše Mišo Perak

miss kornice{jathumbnail off}