Kornica
Typography

kornicaOvim obavještavam sve Korničane, prijatelje, susjede  i sve dobronamjerne ljude o velikom događaju našeg rodnog mjesta Kornice. Glavni povod našeg okupljanja je završetak radova na plafonu(stropu) naše crkve i asvalta. Dana 26. prosinca ove godine, na svetkovinu sv. Stjepana u našoj župnoj crkvi sv. Josipa Radnika, slavit će se sveta misa.

Nakon slavlja svete mise srdačno vas pozivamo na malu zakusku u školi, kojom želimo u što većem zajedništvu s vama proslaviti još jedne uspješno završene radove u našoj dragoj Kornici odnosno na našoj crkvi.

Veličini i časti ovog za nas vašnog događaja doprinijet će i član Predsjedništva HDZBiH i ministar za izbjeglice i raseljena lica RS gos. Davor Čordaš i predsjednik Regionalnog odbora HDZBiH Posavina gosp. Josip Jerković. Također će nam se pridružiti i svi svećenici koji su svojim angažmanom i svakom podrškom pomogli u izgradnji naše lijepe crkve. Još jednom vas molimo da nas obradujete svojim dolaskom bilo da ste izvan Hrvatske ili u samoj Hrvatskoj, da nađete vremena i učinite tu malu „žrtvu“ za naše rodno mjesto.


Za ugođaj i pravu atmosferu pobrinut će se sin Posavine Željko Jurić. Napominjemo još da fešta počinje poslije svete mise.

Stjepan Senjak

P.S. Uredništvo portala rado ustupa mjesto za gornju obavijest, ali ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost  ili nepotpunost svega navedenog, odnosno za eventualne promjene ili moguće neodržavanje