Odžak
Typography

Proteklog vikenda Mostar je bio domaćin medjužupanijskog i državnog natjecanja učenika osnovnih škola "Sigurno u prometu".
Natjecanje „Sigurno u prometu“ je najmasovnija prometno-preventivna i edukativna akcija u BiH u kojoj sudjeluju učenici iz 160 škola iz Federacije BiH i Republike Srpske,

koje se odvija u više razina natjecanja, počevši od školskih, općinskih, županijskih i međužupanijskih natjecanja i u završnici natjecanja na razini BiH s ciljem povećanja razine sigurnosti cestovnog prometa i podizanju razine prometne kulture kroz edukaciju učenika osnovnih škola u poznavanju prometnih pravila.

Već dugi niz godina prometna sekcija OŠ Vladimira Nazora iz Odžaka,koju vodi učiteljica razredne nastave,profesorica Sabrina Ahmetović, bilježi rezultate vrijedne divljenja a tradicija nije iznevjerena ni ovoga puta.

Naime,ekipa odžačke osnovne škole uvjerljivi je ekipni pobjednik na obje razine natjecanja-i medjužupanijskoj i državnoj.

odzacki ucenici 1300Odžački osnovci su imali najviše uspjeha i u pojedinačnoj konkurenciji.

U kategoriji dječaka Ismail Eljmazi je pobjednik i na medjužupanijskoj i na državnoj razini,a Danis Ahmetović osvojio je treće mjesto u obje konkurencije.

Snježana Jurić okitila se titulom najbolje u kategoriji djevojčica na medjužupanijskom natjecanju,na kojem je drugu poziciju zauzela Andjela Jeleč.

Na državnom natjecanju Snježana Jurić je osvojila drugo a Andjela Jeleč treće mjesto.

Na ovim natjecanjima zapažen nastup je imala i ekipa osnovne škole iz orašja koja se na medjužupanijskom natjecanju uspjela plasirati na treće mjesto u ekipnoj konkurenciji