Potočani
Typography

S vjerom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je danas 27. svibnja 2021. godine u 55 godini života blago u Gospodinu završilo svoj ovozemaljski život Vinko Barukčić iz Potočana suvlasnik poduzeća Prevoz Turist iz Odžaka.

Pokojnom Vinku želimo vječni MIR u Kraljevstvu nebeskom a obitelji, prijateljima, poslovnim partnerima kao i mnogobrojnoj rodbini izražavamo iskrenu sućut i u dubokoj boli želimo iskazati naše zajedništvo dajući im podršku u ovoj teškoj situaciji.

No to nikako NIJE KRAJ, jer u svjetlu vjere i nade u Uskrsnuće, smrt je gubitnik pred Životom, kojeg nam sam Krist Bog svojim Uskrsnućem svjedoči i garantira.

-Pokoj vječni daruj mu Gospodine!
-I svjetlost vječna svijetlila mu!

vinko barukcic

Svi oni koji su ga poznavali znaju o kakvom je čovjeku riječ. Bio je poseban čovjek dobrog srca, što bi naši kazali veliki ljudina i radnik, prijatelj i obiteljski čovjek. Širio je vedrinu i optimizam po ovom svijetu, i imao predivan osmijeh na licu. Cijenio je rad, i danonoćno i odgovorno radio kako u Švicarskom poduzeću tako i svom Prevoz-Turistu.

Sjećat ćemo se pokojnog Vinka i njegovih pomaganja, kako prilikom putovanja, organiziranja prijevoza i u najtežim trenucima pa i izletima. Uvijek je bio na strani zadovoljnih putnika.

Hvala mu za sve što je učinio za svoga ovozemaljskog života u svojim Potočanima, i gradu Odžaku.

Neka ga anđeli povedu u kraljevstvo nebesko a svu dobrotu, skromnost, nesebičnost i ljubav koju je imao u svom srcu neka ponese u vječnost.

Mišo Perak