Mnogi još ne znaju da postoji web-mjesto i starnica Dobre Vode. Jest da je stranica u probnom razdoblju ali njen uredniki osnivač gospodin Josip Martić se trudi da njenim sadržajem i izgledom privuče kako nove znatiželjnike tako i njihove mještane gdje mogu pogledati vijesti iz svog kraja, nove i stare fotografije, video snimke te slušati i radio Dobra Voda.

Ipak se ispunjavaju obećanja od prije par godina koja smo dobili od nadležnih u općinama Modriča i Bos.Brod. Obećano nam je 600 metara asfalta pokraj naše kapele u Dobroj Vodi. Proteklih dana su krenuli radovi na pripremi terena a uskoro ako nas vrijeme posluži, mogli bi očekivati i asfaltiranje.

Naslov današnjeg našeg članka je ponovo po jednoj poznatoj izvornoj pjesmi „Selo moje sve me tebi zove“,a ovaj put ću pisati o događanjima u našem selu Dobroj Vodi od prošloga moga pisanja,sa posebnim osvrtom na jučerašnji dan kada je bilo doista živo u Dobroj Vodi gdje su nas posjetili lokalni čelnici općina sa svojim zamjenicima,te ostali ugledni gosti na čelu sa potpredsjednikom Republike Srpske Josipom Jerković.

Kapela u Dobroj Vodi sagrađena 2007. godineDobra Voda - malo mjesto na obroncima  Vučijaka koje je 1991.godine brojalo svega 89 stanovnika (85 Hrvata), teritorijalno pripada općini Modriča, a nalazi se točno na četveromeđi općina Modriča (Dobra Voda), Bosanski Brod (Gornja Vrela), Derventa (Gornji Višnjik) i Doboj (Podnovlje).