Zanimljivosti
Typography

Ljude poput Akhilesha Kumara ne srećete svaki dan. Na prvi pogled, to je običan čovjek, koji radi u marketingu jedne tvrtke sa sjedištem u Dubaiju. Međutim, zadnji puta kada je išao poslom u Indiju, napravio je nešto što je ostavilo dubok trag u njegovom srcu i srcima gladne djece, koju je tamo zatekao.

Akhilesh je otsjeo u hotelu Sabrina. Taman se spremao otići na večeru u restoranu kada se dogodilo nešto što mu je zauvijek promijenilo život. Dok je sjedio uz prozor restorana, pogledao je na ulicu. Ravno u oči gledao ga je par gladnih, dječjih očiju. U grlu mu je zastala “knedla”.

Rukom je pokazao malenom dječaku da uđe u restoran. Mališan je poveo i svoju sestru.

hotel

Kumar im je rekao da sjednu za njegov stol i naruče što god žele. Djeca su ga poslušala, naručili su, večerali su u tišini. Kada su završili, djeca su otišla oprati ruke u toalet i izašla iz restorana.

Kada je zatražio račun, Kumaru je uslijedilo iznenađenje. Umjesto novčanog iznosa na računu je pisalo:
“Nemamo kalkulator kojim bismo naplatili humanost. Neka ti dobro dobrim bude vraćeno!”, rukom je bilo napisano na računu.

kumar

Kumar je pokušao saznati tko je napisao poruku i podmirio račun, ali u restoranu mu to nisu mogli niti željeli reći. Čini se, ipak, da se dobro dobrim vraća.{jathumbnail off}