Orašje
Typography

Pripala mi je velika čast i odgovornost biti nositelj liste Hrvatske demokratske zajednice 1990 za Skupštinu Posavske županije za opće izbore. Zastupničkom kandidaturom i sam podvlačim crtu svojega rada kao vaš načelnik.

zeljko josic

Moja ostavka na mjesto načelnika općine Domaljevac-Šamac kovertirana je sa 12.10.2014. godine, danom održavanja općih izbora u BiH. U preostala dva i pol tjedna, koliko sam još načelnik, radit će se nesmanjujućim tempom, a nakon toga, isto tako, i još više, jer u općini ostaje krasna ekipa mladih i vrijednih ljudi. Općinsko vijeće će u okviru svoje nadležnosti imenovati vršitelja dužnosti općinskog načelnika.

Prihvatio sam zastupničku kandidaturu iz opredjeljenja da novim idejama i radom budem na korist svojem narodu. Odbio sam kalkuliranje da bez obzira na rezultate ovih izbora i nakon 12.10.2014. zadržim poziciju načelnika, na koju imam pravo do listopada 2016. godine.

Zadržavanje fotelje načelnika, smatram, ne bi bilo fer. Korektno je izaći na izbore, a ako se ne dobije povjerenje naroda, vrata zavoda za zapošljavanje su otvorena. Ako se dobije povjerenje, e onda treba zasukati rukave i u Županiji Posavskoj.

Hvala vam (što ste me do sada istrpili)!

Željko Josić, načelnik općine Domaljevac-Šamac{jathumbnail off}