Odžak
Typography

U subotu, 25.svibnja u Čapljini je održano 26. medjužupanijsko natjecanje učenika osnovnih škola "Sigurno u prometu" natjecanje u poznavanju prometnih propisa i sigurnosnih pravila te spretnosti upravljanja biciklom.

Na natjecanju je sudjelovalo 10 najuspješnijih ekipa sa županijskih natjecanja, a ekipe su bile sastavljene od 2 učenika i 2 učenice.

Pod pokroviteljstvom AMSuBIH na natjecanju su nastupile i ekipe učenika OŠ "Vladinira Nazora" iz Odžaka ,te učenika iz OŠ "Stjepana Radića" iz Boka, koje su osvojile dva prva mjesta na, nedavno održanom, županijskom natjecanju.

Apsolutni pobjednici i ovog puta su,branitelji naslova, učenici OŠ "Vladinira Nazora" iz Odžaka koji su trijumfirali u svim natjecateljskim kategorijama osvojivši 1.mjesto u ekipnom poretku, 1. i 2. mjesto u kategoriji dječaka te 1. i 3. mjesto u kategoriji djevojčica.

U ekipnoj konkurenciji u kategoriji dječaka najuspješniji je bio Faris Salkanović, a drugoplasirani je Benjamin Hadžiomerović. Titulom prvakinje u ženskoj konkurenciji okitila se Elna Džananović, a trećeplasirana je Tea Tomašević, svi učenici OŠ "Vladimira Nazora iz Odžaka.

Uz čestitke učenicima vrijedno je istaknuti da rezultati koje već dugi niz godina postižu učenici iz Odžaka, nisu plod slučajnosti jer iza njih stoji mukotrpan rad i stotine sati priprema učenika za natjecanje te sve pohvale i čestitke idu i na "adresu" voditeljice prometne sekcije, učiteljice razredne nastave, Sabrine Ahmetović, koja je odlično pripremila učenike i za ovo natjecanje.

sigurmo u prometu 2024 1

 

sigurmo u prometu 2024 2

 

sigurmo u prometu 2024 3