kulinaKULINA - DERVENTA / Zaštitnika župe Kulina sv. Petra i Pavla, proslavili su vjernici ove župe na dostojan način. Glavno euharistijsko slavlje  predslavio je vlč. Mrko Majstorović, ekonom u sjemeništu u Travniku, u koncelebraciji sa 11 svećenika, po lijepom i veoma sunčanom vremenu.

derventa patronDerventa, - Danas 23. travnja 2013. župa Derventa proslavila je sv. Juraja, patrona župe Derventa. Svetu misu predvodio je don Marko Lacić, župnik iz Lovnice kod Žepča, uz sasluženje župnika Derventskog dekanata i domaćeg župnika vlč. Filipa Maršića. 

Foca-2014

 

Susret duhovnih zvanja Derventskog dekanata, koji broji 160 svećeničkih i redovničkih zvanja održan je u subotu, 2. kolovoza u župi Prečistog Srca Marijina u Foči kod Doboja.

johovac plakat turnir 2013Malonogometni turnir "HRVATSKI BRANITELJI" u organizaciji NK JOHOVAC odigrat će se dana 15. 06. 2013. godine (subota) od 11,00 sati do 20,00 sati na četiri malonogometna igrališta u Johovcu.

Na turniru mogu nastupiti momčadi sa prošlogodišnjeg turnira, kao i momčadi sa pozivnicom a kontakt osoba je

crlkva foca posavina orgS radošću Vas pozivamo na susret duhovnih zvanja Derventskog dekanata. Prvi je bio na Plehanu, Derventi, Bijelom Brdu, Sijekovcu, Derventi, Plehanu, Žeravcu, Koraću i Foči.

Molit ćemo Vas da svoj (ne)dolazak potvrdite na način koji je Vama najprikladniji. Javite koliko će osoba doći s Vama, kada ćete doći, treba li izaći pred Vas i treba li Vam osigurati noćenje.

Nikola Vidak

Nikola Vidak otputovao na liječenje u Njemačku.
Otac Nikole Vidak se zahvaljuje svim dobrim ljudima na pomoći.

Nikola Vidak, teško je stradao 14. studenoga 2007. godine kao neizravni sudionik prometne nesreće te se usljed teških ozljeda mozga i brojnih operacija nalazi u stanju vigilne (budne, wach) kome.

More Articles ...