Sinoćnjim predizbornim skupom u Bijelim Barama HDZ BiH započeo je obilazak svih naseljenih mjesta Odžačke općine u sklopu kampanje za ovogodišnje Opće izbore. U punoj dvorani kandidati HDZ-a BiH ukazali su na važnost ovogodišnjih izbora i pozvali na prijeko potrebno zajedništvo, koje je i glavni stup opstanka hrvatskog puka u BiH.

Danas su, pred zgradom odžačkog Centra za kulturu, brojni mještani odžačke općine, došli pozdraviti svoju "šampionku" pobjednicu ovogodišnjeg serijala
"The Voice", HRT-Ružu Janjiš.

hrana bebeObavještavamo stanovništvo općine Odžak da će se pristigla humanitarna pomoć, a koja se odnosi na pelene i druge artikle za bebe i djecu do 2 godine (kreme, maramice, hrana za bebe i sl.), zbog malog broja beba na području naše Općine dijeliti svim roditeljima istih,

Da im spomen očuvamo

Hrvatsko kulturno društvo Napredak, (Odžak), Udruga "fra. Grga Vilić i Doborski dekanat organiziraju

Dane sjećanja 2016. godine

oluja 2014Po lijepom i sunčanom vremenu na poziv NK Dubrava Zagreb, došli su mališani na turnir „Oluja 95“, sa  svojim već znanim trenerom čupavim Mladenom, da odmjere snage s ekipama međunarodnog turnira.
Mala, ali srčana ekipa Mladenovih igrača odigrala je četiri utakmice, od kojih je dvije pobijedila, jednu izgubila, jedna je bila neriješena.

dom zdravljaodzakU razgovoru sa ravnateljem Doma zdravlja Odžak, dr. Antom Majićem, saznajemo da je za sada sve pod kontrolom.  Većih epidemija nema, a izmješteni pacijenti u centrima za smještaj, koriste lijekove pod kontrolom liječnika i medicinskog osoblja.

More Articles ...