Čovjek polako stari svakim trenutkom svoga života, od začeća pa nadalje. Starenjem kao prirodnim i nepovratnim fiziološkim procesom koji vrijedi za sva živa bića prolazi kroz razdoblja djetinjstva, mladosti i zrelosti da bi na kraju ušao u starost.

13 savijetaBože, ovo dijete je nemoguće! Ne znam sto ću s tobom!, neki su od uobičajenih vapaja roditelja kad nikako ne uspijevaju smiriti djecu ili ih navesti na posluh. No, za sve ima lijeka pa i za bolje odnose između nestrpljivih roditelja i njihovih potomaka.

lavandaS problemom komaraa i muha u stanu i kući bore se apsolutno svi a kako biste se riješili ovih dosadnih ljetnih napasnika ne morate kupovati umjetna sredstva neugodna mirisa već ih se možete riješiti uz pomoć prirode.

duck duck goIako su brojni internetski korisnici godinama sumnjali u mogućnost da različite tajne službe mogu pratiti njihove online aktivnosti i špijunirati sve što rade na internetu, nedavno otkriće PRISM programa ipak je mnoge šokiralo jer je riječ o prvim konkretnim dokazima koji su potvrdili te sumnje i pokazali nam da američka Agencija za nacionalnu sigurnost zaista prati najpopularnije online servise.

More Articles ...