Vrijeme je da shvatimo što su najveće vrijednosti u životu i kako ih prepoznati.
“Jednog dana otac, inače jako bogat čovjek, odlučio je povesti svog malog sina na selo s ciljem da mu pokaže kako žive siromašni ljudi. Proveli su mjesec dana kod jedne obitelji koja bi se mogla opisati kao siromašna.

Doći će dan kada ćete shvatiti da nećete imati dovoljno vremena da napravite sve o čemu ste sanjali. Probudit ćete se i shvatit ćete kako brzo prolaze dani, mjeseci i godine. Shvatit ćete da više nema što čekati. Sve što ste htjeli učiniti u životu – učinite sada. Kasnije je nego što mislite.

Jedna baka je svaki dan glačala - peglala svom mužu radne hlače iako je bio farmer i rijetko tko ga je imao priliku vidjeti. Iako je njegov djed bio farmer, baka mu je glačala - peglala radnu odjeću svaki dan. Napravila bi svoj domaći rastvor u staklenoj boci koja je imala metalni čep.

 Jedan mladić došao je u veliku tvrtku na razgovor za posao. Prošao je prvi intervju, ali je od njega zatraženo da se sastane sa direktorom radi konačnog intervjua. Direktor je pogledao njegov odličan životopis, a zatim ga je pitao:  Jeste li primali školarinu za vrijeme školovanja? Mladić je odgovorio: ne.

More Articles ...