Na kraju još jedne pedagoške godine 2017./2018. dječji vrtić “Paola Cerueto” JU Odžak ispratio je još jednu generaciju mališana koji će šarene, vesele, dječjim smijehom obojene prostore vrtića zamijeniti školskim klupama.

U petak 25. svibnja 2018. godine u Centru za kulturu u Odžaku u 19.00 sati održava se Festival pjesme i plesa LDF Stars. Pokrovitelj Festivala je općina Odžak na čelu s načelnkom Jakovom Ivanković, a na Festivalu sudjeluje 10 pjevača, učenika osnovne škole Vladimir Nazor iz Odžaka uz pratnju plesača LDF-a.

Ekskluzivno u našem zavičaju - javno snimanje serijala Lijepom našom - Mostovi kultura  koji će se održati u srijedu 04. travnja 2018. godine  u Sportskoj dvorani, srednje škole Pere Zečevića u 19.00 sati u Odžaku gradu na dvije rijeke.

Lijepom našom je zabavno-glazbena emisija Hrvatske radiotelevizije. Serijal je javnih koncerata tradicijske kulture, prije svega hrvatskog naroda, ali i nacionalnih manjina te jedna od najdugotrajnijih HRT-ovih emisija koju više od dvije decenije uspješno vodi Branko Uvodić, hrvatski tv voditelj, spiker i urednik.

Jamac velikoj zabavnoj noći brojni su izvođači, a bit će prikazana bogata kulturno-tradicijska baština ovog podneblja za ovaj portal kažu organizatori.plakat odzak 900

Za dobru zabavu pobrinut će se više kulturno-umjetnička društava, među njima HKUD – Napredak Odžak kao domaćin.

Nastupit će još: BZK – Preporod Odžak, HKD fra Ivan Šimić, Novo Selo-Balegovac,, KUDM – Bosiljak Derventa, KUD – Brodski biseri Slavonski Brod, MVS KUDa – Kolo Bebrina, MVS – Vlašićki bećari.
Tu su i mnogobrojni i popularni glazbenici: Miroslav Škoro, Neda Ukraden, Hanka Paldum, Nedžad Salković, Ilija i Marko Begići, Ivan Martić Ivica, Željko Jurić, Ruža Janjiš, Marija Pavković, Luka Studenović, Mediha Karić, Dike, Dyako, Indira i Dyako,Milenij, Slavonske Lole, Fijaker, Džej, Stijepan Jeršek a nastupit će i Nemanja Blažević i Boban Rajović.

Ulaznice možete osigurati na recepciji Hotela Euro u Odžaku te u svim trgovinama Euro-Boss po simboličnoj cijeni od 10 KM.

Svi ste dobrodošli poručuju organizatori.lijepom nasom odzak

Odžački LDF plesni klub organizira u petak 4. svibnja 2018. s početkom od 20:00 do 21:00 sat dance fitness trening na otvorenom i to na trgu ispred Centra za kulturu u Odžaku.
Stoga se pozivaju svi oni koji žele osjetiti ljepotu cardio plesnog treninga Odžačkog LDF Centra da dođu i uzdrmaju Odžak i Odžačane.

ldf odzak vanjski treningOvo je svakako besplatni promotivni trening, nakon kojega će biti upriličeno zajedničko druženje, degustacija zdravih napitaka i hrane, a sve u cilju da se promovira zdrav način života našeg grada i da se i na vas prenese pozitivna energija kroz zabavu i ples.

Svi ste pozvani i svi ste dobro došli, a sa sobom ponesite bocu vode, ručnik, ležaljku i nešto lagano za presvući nakon zabavnog plesnog treninga.

Sportski plesni centar LDF Odžak se veseli Vašem dolasku!

PRESS Posavina.org

Temišvar- u subotu 14. 4. 2018. godine u hotelu Senator u Temišvaru održano je međunarodno plesno natjecanje u okviru WADF plesnog međunarodnog saveza u modernim plesovima. Bosnu i Hercegovinu su predstavili klubovi LDF iz Odžaka, Viteza, Kiseljaka i Novog Travnika.

More Articles ...