U subotu, 25.svibnja u Čapljini je održano 26. medjužupanijsko natjecanje učenika osnovnih škola "Sigurno u prometu" natjecanje u poznavanju prometnih propisa i sigurnosnih pravila te spretnosti upravljanja biciklom.

Turistička zajednica Županije Posavske u Odžaku je bila domaćin USAID Turizam u BiH koji su pokrenuli inovativni model u turizmu pod imenom Hub and Spokes. Okupili su se predstavnici turističke oblasti općina Odžak i Domaljevac Šamac i Grada Orašja, kao i županijske uprave. Direktor Turističke zajednice Županije Posavske Ivo Filipović pozdravio je nazočne i izrazio očekivanje da novi model u turističkoj oblasti zaživi i na području Županije Posavske.

Da bi Božić i božićni blagdani u Odžaku bili što ljepši svake se godine na poseban način pobrine obitelj Jurkić. Supruga poginulog branitelja i njena dva sina prepoznatljivi su po lijepo ukrašenoj kući božićnim lampicama tokom cijelog Adventa.

Crtice iz prošlosti: Anegdota o Musi Ćazimu Ćatiću

Pjesnici boemi izvukli su iz svojih samačkih života brojna blaga, stvorili su pjesme koje su trajno ostale u sjećanjima mnogih ljudi.

Na odžačkim poljima dogodila se prometna nezgoda sa smrtnim ishodom. Inspektorica Katarina, zadužena za istraživanje slučaja, nije ni slutila kakve se tajne kriju iza te nesreće…

More Articles ...