Povećanje osjećaja izolacije, asocijalnost i otuđenje od vanjskog svijeta samo su neke od pratećih pojava koronadoba, a zamislite tu borbu kroz oči osoba s poteškoćama u razvoju. Ako nismo osobe s invaliditetom, ako nemamo nekog bližnjeg koji je osoba s invaliditetom ili dijete s poteškoćama u razvoju, u vremenu u kakvom životarimo, vjerojatno nećemo pretjerano razmišljati kako ono utječe na takve osobe.

Općinski načelnik Jakov Ivanković je sredinom studenog 2020. s resornim suradnicima održao radni sastanak s predstavnicima tvrtke Balegem d.o.o. iz Gradačca, kao izvođačem radova, te predstavnikom tvrtke Trafficon d.o.o. Odžak, kao stručnim nadzorom nad izvođenjem radova, u projektu uređenja gradske šetnice u centru grada (od spomenika poginulim braniteljima do kružnog toka).

ODŽAK - Utorak 02.veljače. 2021. godine općinu Odžak je posjetilo izaslanstvo Federalnog ministarstva za raseljene osobe i izbjeglice na čelu s ministrom Edinom Ramićem. S načelnicom općine Nadom Ćulap, te uz nazočnost ministra prometa, veza i zaštite okoliša i dopredsjednikom Vlade ŽP Anesom Osmanovićem, ministar za raseljene osobe i izbjeglice Edin Ramić položio je kamen temeljac stambene zgrade koja će se graditi s 20 socijalnih stanova.

Ušli smo u advent, vrijeme došašća, ljubavi, sreće i mira, vrijeme rođenja i dolska Isusa Krista. Stoga su naš sponzor Felix d.o.o iz Odžaka i njihova cvjećarna priredili širok izbor prigodnih artikala za ovo adventsko vrijeme od kojih posebno izdvajamo adventske vijence te žive božićne zvijezde.

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Odžak, te polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća ispred Središnjeg spomenika poginulim braniteljima HVO-a u Odžaku je danas 8. veljače 2021. godine obilježen Dan općine Odžak.
Svečana sjednica Općinskog vijeća započela je intoniranjem himne Bosne i Hercegovine i svečane pjesme hrvatskog naroda, te minutom šutnje za sve poginule i umrle branitelje HVO-a, nakon čega se nazočnim obratio Marko Barukčić, kao najstariji vijećnik Općinskog vijeća.

Dragi čitatelji i cijenjeni posjetitelji Posavina.org portala!

Kako se godina bliži svome kraju, željeli bismo Vam izraziti zahvalnost za povjerenje koje ste poklonili našem poduzeću FELIX d.o.o iz Odžaka u ovoj protekloj 2020. godini.

More Articles ...