Odžački LDF plesni klub organizira u petak 4. svibnja 2018. s početkom od 20:00 do 21:00 sat dance fitness trening na otvorenom i to na trgu ispred Centra za kulturu u Odžaku.
Stoga se pozivaju svi oni koji žele osjetiti ljepotu cardio plesnog treninga Odžačkog LDF Centra da dođu i uzdrmaju Odžak i Odžačane.

ldf odzak vanjski treningOvo je svakako besplatni promotivni trening, nakon kojega će biti upriličeno zajedničko druženje, degustacija zdravih napitaka i hrane, a sve u cilju da se promovira zdrav način života našeg grada i da se i na vas prenese pozitivna energija kroz zabavu i ples.

Svi ste pozvani i svi ste dobro došli, a sa sobom ponesite bocu vode, ručnik, ležaljku i nešto lagano za presvući nakon zabavnog plesnog treninga.

Sportski plesni centar LDF Odžak se veseli Vašem dolasku!

PRESS Posavina.org

Ekskluzivno u našem zavičaju - javno snimanje serijala Lijepom našom - Mostovi kultura  koji će se održati u srijedu 04. travnja 2018. godine  u Sportskoj dvorani, srednje škole Pere Zečevića u 19.00 sati u Odžaku gradu na dvije rijeke.

Lijepom našom je zabavno-glazbena emisija Hrvatske radiotelevizije. Serijal je javnih koncerata tradicijske kulture, prije svega hrvatskog naroda, ali i nacionalnih manjina te jedna od najdugotrajnijih HRT-ovih emisija koju više od dvije decenije uspješno vodi Branko Uvodić, hrvatski tv voditelj, spiker i urednik.

Jamac velikoj zabavnoj noći brojni su izvođači, a bit će prikazana bogata kulturno-tradicijska baština ovog podneblja za ovaj portal kažu organizatori.plakat odzak 900

Za dobru zabavu pobrinut će se više kulturno-umjetnička društava, među njima HKUD – Napredak Odžak kao domaćin.

Nastupit će još: BZK – Preporod Odžak, HKD fra Ivan Šimić, Novo Selo-Balegovac,, KUDM – Bosiljak Derventa, KUD – Brodski biseri Slavonski Brod, MVS KUDa – Kolo Bebrina, MVS – Vlašićki bećari.
Tu su i mnogobrojni i popularni glazbenici: Miroslav Škoro, Neda Ukraden, Hanka Paldum, Nedžad Salković, Ilija i Marko Begići, Ivan Martić Ivica, Željko Jurić, Ruža Janjiš, Marija Pavković, Luka Studenović, Mediha Karić, Dike, Dyako, Indira i Dyako,Milenij, Slavonske Lole, Fijaker, Džej, Stijepan Jeršek a nastupit će i Nemanja Blažević i Boban Rajović.

Ulaznice možete osigurati na recepciji Hotela Euro u Odžaku te u svim trgovinama Euro-Boss po simboličnoj cijeni od 10 KM.

Svi ste dobrodošli poručuju organizatori.lijepom nasom odzak

U okviru projekta Integrirana podrška raseljenim osobama i izbjeglicama u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Srbiji, kroz Regionalni stambeni projekt radi socioekonomske održivosti u općini Odžak, jučer (21.03) u sali Male vijećnice održana je prezentacija plasteničke proizvodnje za 10.izabranih korisnika.

Temišvar- u subotu 14. 4. 2018. godine u hotelu Senator u Temišvaru održano je međunarodno plesno natjecanje u okviru WADF plesnog međunarodnog saveza u modernim plesovima. Bosnu i Hercegovinu su predstavili klubovi LDF iz Odžaka, Viteza, Kiseljaka i Novog Travnika.

TUZLA- u subotu 17 ožujka 2018. godine je Plesni klub LDF iz Odžaka sudjelovao na velikom međunarodnom plesnom turniru, koji je održan u organizaciji Plesnog kluba Sandoval Tuzla. Sudjelovalo je 700 natjecatelja iz regije, te 8 domaćih i međunarodnih sudaca koji su sudili natjecanje u maloj dvorani „ Mejdan“.

More Articles ...