Hrvatska
Typography

Dragi prijatelji i posjetitelji našega portala! Primili smo pozivnicu od strane multidisciplinarne grupa Hrvata iz iseljeništva i domovine, čiji je cilj umrežiti poslovnu domovinsku i iseljenu Hrvatsku, te pomoći u jačanju ulaganja dijaspore u domovinu koju vam prenosimo u cijelosti.

Pozivamo vas da sudjelujete na poslovnoj konferenciji Udruge za poslovno povezivanje domovinske i iseljene Hrvatske - MEETING G2, koja će se održati šestu godinu zaredom.

meting g62 900

Konferencija MEETING G2 usmjerena je na umrežavanje poslovnih ljudi hrvatskog podrijetla iz cijelog svijeta, što je također i kontinuirana misija Udruge. Konferencija će našim iseljenicima iz cijelog svijeta predstaviti Hrvatsku kao izuzetno zanimljivo mjesto za ulaganja, a sudionici će dobiti jedinstvenu priliku za nova poznanstva, kontakte i nove poslovne prilike.

Konferencija MG2 održat će se od 16. do 17. studenog 2020. pod nazivom "NAJBOLJI KAD JE NAJTEŽE" kao online konferencija.

Da navedemo samo nekoliko naslova i zanimljivih priča na ovogodišnjoj konferenciji:

PRIČA O MAGLITU (Anthony „Tony“ Maglica) - osnivač i vizionar tvrtke Mag Instruments Inc - svjetlo Maglite; neto vrijednosti od + 640 milijuna USD.

• Poslušajte SVJETSKOG PRVAKA UFC-a STIPU MIOČIĆ-a u njegovom ekskluzivnom intervjuu za G2 Meeting u kojem je naglašena njegova ljubav prema Hrvatskoj i hrvatskoj kulturi.

PANEL - POVRATAK – IDENTITET I PRILIKA - iskustvo iz prve ruke mladih povratnika i svih Hrvata druge i kasnijih generacija rođenih u inozemstvu, koji žele napraviti promjenu razvojem karijere i života u Hrvatskoj.

PREZENTACIJA PROJEKTA "GO GLOBAL - GO VIRTUAL" (Hrvatska gospodarska komora) - novi način povezivanja i poslovanja tvrtki širom svijeta.

meting g62

PANEL – JAČI OD VIRUSA - uspješne priče hrvatskih tvrtki koje su pronašle nove načine poslovanja tijekom ove pandemije.

HRVATSKE POSLOVNE PRIČE OKO SVIJETA TIJEKOM PANDEMIJE - predstavili su ih brojni uspješni poduzetnici hrvatskog podrijetla iz cijelog svijeta.

• PANEL – USPJEŠNE REMIGRACIJSKE PRIČE - panel rasprava grupa iz dijaspore iz Izraela, Poljske, Latvije i Irske – koji će podijeliti svoje programe i iskustva.

PANEL – HRVATSKA, NAJBOLJE SVJETSKO UTOČIŠTE ZA DIGITALNE NOMADE

UTJECAJ COVID-a 19 NA HRVATSKO-KOREJSKU POSLOVNU SURADNJU: POSLJEDICE I BUDUĆE PERSPEKTIVE

Posjetite našu web stranicu i saznajte više o programu: https://meeting-g2.com/?lang=hr
I prijavite se za konferenciju putem poveznice: https://www.entrio.hr/event/meeting-g26-8428

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske
REGISTAR HRVATSKIH SUBJEKATA IZVAN REPUBLIKE HRVATSKE

PRESS posavina.org