Odžak
Typography

hdz90logoweb„Jedan dan sam bio pametan, pa sam želio mijenjati svijet. Drugi dan sam bio mudar, pa odlučih promjeniti sebe.“ Sri Chinmoy

Sve političke stranke bosanskohercegovačkog pluralističkog spektra se deklarativno zalažu za određene promjene i pozitivan iskorak naše zemlje i društva.

No, malo je onih koje imaju snage i odlučnosti na put promjena krenuti iz vlastite kuće.

HDZ 1990 je takav vid promjena započeo kada je, prošle godine, proveo unutarstranačka preslagivanja. Priliku su dobili novi i mladi ljudi, dok su pojedini dugogodišnji kadrovi dobili zahvalnicu.

Takav pristup je naišao na odobravanje javnosti, što je se očitovalo i kroz dobar izborni rezultat.

Proces unutarstranačke profilacije HDZ-a 1990 je dobio i svoj nastavak, kada je na posljednjem zasjedanju središnjeg odbora ove stranke donesena odluka o unutarstranačkim izborima na općinskim i županijskim razinama.

Implementacija takvog procesa je već započela u više općinskih organizacija HDZ-a 1990, poput Ljubuškog, Čapljine, kao i našeg Odžaka.

Određeni dio dosadašnjih struktura pojedinih općinskih organizacija nerado je prihvatio ovaj demokratski proces, koji za određene pojedince znači i neizvjestan rasplet.

Tako je dio Općinskog odbora Odžak HDZ-a 1990 odlučio izbjeći volju većine, te potražiti politički spas i uhljebljenje u nekom drugom dresu.

OO Odžak HDZ 1990 se zahvaljuje dosadašnjim članovima koji su iz „ideoloških“ razloga odlučili angažman nastaviti negdje drugdje.

Svoj rad nastavljamo osnaženi odlaskom nekoliko ljudi i dolaskom velikog broja novih kadrova, koji imaju viziju i ideju, povjerenje u narodu da se transparantno i pošteno bore za naš Odžak i našu Posavinu.

Povjerenik OO Odžak HDZ 1990, Drago Zečević