Odžak
Typography

Mnogi od nas ne znaju da u Odžaku postoji  LDF plesni klub, koji broji 60-tak aktivnih članova, a uz to postiže i zavidne rezultate u svojim nastupima na raznim natjecanjima. Član je velike obitelji plesnih klubova Sportskog plesnog centra LDF iz Viteza, a u  Odžaku postoji od 2010 godine.

Klub okuplja članove svih uzrasta i nacionalnosti, dečke i djevojke koji su raspoređeni u četiri plesne grupe.

Najmlađa je vrtićka grupa do 7 godina starosti, zatim kategorija od 8 do 11 godine te juniori od 12 do 16 godine i plesni fitness za rekreativce i odrasle osobe.

Klub vodi Dejan Brkić profesionalni plesni trener, koreograf i sudac sportskog i modernog plesa pri Savezu sportskih plesnih klubova u BiH.

Klub se tjedno sastaje i trenira dva puta. Treninzi su ozbiljno prihvaćeni i intenzivno se radi.pobjednici tuzla

„No moramo priznati da bez podrške lokalne zajednice klub ne bi mogao opstati, a tu uključujemo Vrtić, Osnovnu i Srednju školu gdje radimo, kao i Općinu Odžak koja nas podupire u našim aktivnostima“ za posavina.org portal kaže gospodin Brkić.

Također ističe da Klub sudjeluje na svim značajnim plesnim natjecanjima u zemlji i regiji i veoma su uspješni. Plesni stil koji preferiraju spada u kategoriju modernog plesa street dance, hip hop, show dance,f ree style, cheerleading mada povremeno imaju i školu društvenog plesa na kojim se uče i mnogi drugi plesovi.

Tako su u subotu 25. ožujka 2017. godine uz LDF Klubove iz Novog Travnika, Viteza i Žepča nastupali na velikom međunarodnom plesnom natjecanju održanom u Tuzli pod nazivom Tuzla Dance festival 2017. u organizaciji Plesnog kluba Sandoval Tuzla.

Na turniru je nastupilo 40 plesača LDF Kluba iz Odžaka u tri grupe i svi su osvojili prva mjesta u svojim kategorijama: Trio mini show dance,  Djeca 2 free style i juniori  te velika grupa hip-hop plesa.

Sljedeći turnir na kojem će Klub sudjelovati je International open Zagreb koji će se održati 7. svibnja 2017. godine,  a zatim LDF Dance fest 17.lipnja. 2017. godine u Vitezu.

Također će se koncem 5. mjeseca u Odžaku održati Festival pjesme i plesa LDF stars pod pokroviteljstvom načelnika i općine Odžak, to je mali eurosong pjevačkih talenata Odžaka koje će pratiti članovi plesne grupe iz LDF Kluba Odžak.

    pobjednici tuzla1     

pobjednici tuzla3

 Dakle,  nedavno je završen prijem pjevača i počelo se s  pripremama pjevanja i koreografije za ovaj najveći zabavni spektakl za mlade u Odžaku –LDFSTARS.

Prijavilo se 12 kandidata i ova AUDICIJA ZA PJEVAČE LDFStars-a i NOVIH plesača u LDF Klubu Odžak održat će se 26. svibnja.2017. godine!

Dakle dobre pjesme, plesa i zabave koji se želite iskušati kao pjevači u natjecateljskom dijelu festivala, a i svi Vi koji želite zaplesati i zablistati uz sjajne koreografije i dobru muziku u izvedbi naših natjecatelja prijavite se na Odžak –LDFSTARS Festival ukoliko već niste.

Stoga ljubitelji dobre pjesme, plesa i zabave a i svi Vi koji želite zaplesati i zablistati uz sjajne koreografije i dobru muziku u izvedbi ovih natjecatelja dođte na Odžak –LDFSTARS Festival
Mentorica za sve pjevače ove godine je Ana Barukčić, a plesni koreograf je Dejan Brkić koji Vas rado čekaju da se pridružite ovoj velikoj zabavnoj pjevačko-plesnoj avanturi!

Svim dosadašnjim, a i novim članovima LDF Kluba Odžak uredništvo portala čestita na dosadašnjim postignutim rezultatima te želi sreću i u novim sudjelovanjima i osvojenim trofejima.

pobjednici tuzla2

Sve novosti ovoga Kluba pratite na njihovoj službenoj fejs stranici klikom ovdje.

Za posavinu.org piše Mišo Perak