Odžak
Typography

Ušli smo u advent, vrijeme došašća, ljubavi, sreće i mira, vrijeme rođenja i dolska Isusa Krista. Stoga su naš sponzor Felix d.o.o iz Odžaka i njihova cvjećarna priredili širok izbor prigodnih artikala za ovo adventsko vrijeme od kojih posebno izdvajamo adventske vijence te žive božićne zvijezde.

cvijecara 900

Ali ne samo to, ako želite posjetiti posljednje počivalište svojih najmilijih oni Vam nude razne lampione, prikladno umjetno cvijeće i bukete.

Tu su svakako i vijenci različitih veličina i oblika, buketi od cvijeća po Vašim željama te svileni aranžmani za sve zgode i prilike.

Ponekad je dovoljno u miru posjetiti grob i samo zapaliti svijeću za naše najmilije ili odnijeti cvijeće na posljednje počivalište, te se s radošću prisjetiti lijepih zajedničkih trenutaka za vrijeme njihova ovozemaljskog života.

Napomenut ćemo da je cvijeće oduvijek bilo simbol ljubavi i pažnje, stoga Vam cvjećarna Felix, s dugogodišnjim iskustvom i tradicijom, pruža širok asortiman usluga kako biste obradovali voljenu osobu a tu je i velik izbor flowerboxova različitih veličina i oblika koji će sigurno ispuniti Vaša očekivanja te obradovati Vama dragu osobu.

Za Posavinu.org piše Mišo Perak

 {jathumbnail off}