Odžak
Typography

Bliži nam se blagdan Svih svetih kojeg obilježavamo u nedjelju 1. studenog 2020. godine To je dan kad nas svi putovi vode na grobove naših najbližih koji se već tjednima ranije uređuju.

Naš sponzor Felix d.o.o iz Odžaka i njihova cvjećarna već su spremni i nude Vam širok izbor prigodnih artikala i to ne samo za taj dan već uvijek kada osjetite potrebu obići grobove onih koji više nisu s Vama.

Stoga Vam u ponudi nude razne lampione, prikladno umjetno cvijeće - krizanteme, orhideje te razno razne bukete umjetnog cvijeća. Svakako su tu i plastične posude i umjetne spužve ako želite sami slagati aranžmane i ako grobove svojih najmilijih želite ukrasiti raznim figuricama tu su keramički anđeli raznih vrsta.

2

Tu su svakako i vijenci različitih veličina i oblika, buketi od cvijeća po Vašim željama te svileni aranžmani za sve zgode i prilike.

Ponekad je dovoljno u miru posjetiti grob i samo zapaliti svijeću za naše najmilije ili odnijeti cvijeće na posljednje počivalište, te se s radošću prisjetiti lijepih zajedničkih trenutaka za vrijeme njihova ovozemaljskog života.

NE ZABORAVITE: narudžbe za nove aranžmane se primaju do srijede 30.10.2019. godine a isto tako ako poručite više njih Felix će aranžmane dostaviti i na groblje.

Isto tako ćemo napomenuti da je cvijeće oduvijek bilo simbol ljubavi i pažnje, stoga Vam cvjećarna Felix, s dugogodišnjim iskustvom i tradicijom, pruža širok asortiman usluga kako biste obradovali voljenu osobu a tu je i velik izbor flowerboxova različitih veličina i oblika koji će sigurno ispuniti Vaša očekivanja te obradovati Vama dragu osobu.

3

Dakle toplo Vam preporučujemo našeg sponzora poduzeće Felix d.o.o iz Odžaka koje će za Vas i u žalosti i veselju s punom odgovornošću i iznimnom ljubaznošću obaviti sve na najbolji mogući način.

Napomenut ćemo da u skladu s potrebama tržišta u poduzeću Felix d.o.o iz Odžaka od 2001. godine postoji i odjel veleprodaje.

S vremenom se poduzeće etabliralo kao jedna od vodećih tvrtki na području Bosne i Hercegovine u segmentu veleprodaje umjetnog cvijeća, repromaterijala i pogrebne opreme.

Tvrtka se bavi direktnim uvozom umjetnog cvijeća i repromaterijala iz Narodne Republike Kine, a u segmentu veleprodaje pogrebne opreme tvrtka zastupa jednog od najpoznatijih proizvođača pogrebne opreme u Europi, tvrtku Menina Kamnik iz Slovenije.

Posjetite oficijelnu stranicu Felixa d.o.o klikom ovdje

Uredništvo

 

{jathumbnail off}