Svijet
Typography

Njemački Eurowings (nekadašnji Germanwings), jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika,trenutačno nudi povoljne karte za letove između Zagreba i Njemačke. Eurowings je njemački zračni prijevoznik i jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračinih prijevoznika. Član je Lufthansine grupacije, a nekada je bio poznat pod nazivom Germanwings.

Eurowings je njemački zračni prijevoznik i jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračinih prijevoznika. Član je Lufthansine grupacije, a nekada je bio poznat pod nazivom Germanwings.

2013. godine započela je velika transformacija Eurowingsa (tada Germanwingsa) u Lufthansinog prijevoznika za europske linije, osim onih koje uključuju poveznice s Frankfurtom i Münchenom. Od siječnja 2016. Lufthansa za operacije svoje podružnice više ne koristi naziv Germanwings, nego isključivo Eurowings.

Njemački niskotarifni zračni prijevoznik Eurowings, koji je donedavno poslovao pod nazivom Germanwings, jedan je od najaktivnijih niskotarifnih prijevoznika na našem tržištu. Leti za čak šest naših gradova - Dubrovnik, Pulu, Rijeku, Split, Zadar i Zagreb - pri čemu je posebno važan Zagrebu, s obzirom da je ostao jedan od rijetkih niskotarifnih prijevoznika koji lete za hrvatski glavni grad.

Provjerili smo cijene za sve poveznice sa Zagrebom na kojima Eurowings već leti ili će letjeti ove sezone i najniže cijene trenutačno se kreću od 33 do 39,99 eura. Na nekim linijama po takvim ili tek nešto višim cijenama dostupan je velik broj letova, dok se na drugima cijene uvelike razlikuju od dana do dana. Kao i inače, posebno je dobar izbor jeftinih karata za letove između Zagreba i Stuttgarta.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 15,00 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma. Cijena se odnosi na plaćanje karticama Visa Electron i Visa Debit, dok je za ostale metode plaćanja potrebno nadoplatiti deset eura.

Preuzeto s: http://www.putovnica.net