Izbori 2014
Typography

image copySavez za bolju budućnost Vas poziva da izađete na izbore i svojim glasom osigurate promjenu stanja u kojem se nalazimo.

ODŽAK se danas suočava sa dramatičnim nazadovanjem i urušavanjem svih društvenih vrijednosti čiji će krajnji ishod neminovno biti potpuni sunovrat ove općine. Niko nema pravo da svojom kriminalnom vladavinom ruši ODŽAK i oduzima pravo na budućnost njegovim građanima.

SBB Fahrudin Radončić Vas poziva da svojim glasom podržite

- borbu za pravedno zapošljavanje i društvo jednake šanse
- borbu protiv kriminala i korupcije
- borbu protiv terora neznanja i nekompetentnih funkcionera
- borbu protiv nesposobnih i korumpiranih političara
- borbu protiv bijede i siromaštva
- borbu protiv dvodecenijske vladavine onih koji su Odžak zavili u crno
- vraćanje dostojanstva boračkoj populaciji
- borbu protiv negativne kadrovske selekcije

U Općinskom Vijeću smo dokazali da nismo isti kao drugi. Kroz naše djelovanje iz opozicije otkriveno je nekoliko afera u radu kriminalne vlasti, poništeno je više odluka koje su donijele SDA i HDZ na štetu građana, snažno smo povećali transparentnost u radu institucija i tim putem želimo nastaviti na svim nivoima.

Želimo realizirati program za ekonomski razvitak BiH, u čijem je sklopu i Posavski kanton. Program je urađen od Savjeta za ekonomiju SBB-a, koji se sastoji od 42 doktora nauka, 148 magistara i na desetine uspješnih privrednika.

Naš kandidat Senad Ahmetović, uspješan biznismen u Evropskoj uniji, sva svoja primanja kao općinski vijećnik uplaćuje u humanitarne svrhe na području općine Odžak, a isto će uraditi i kao zastupnik u Skupštini Posavskog kantona. Nećemo dopustiti da korumpirana vlast i lokalni moćnici drže građane Odžaka kao taoce.

SBB Fahrudin Radončić Vas poziva da svojim glasom podržite naše kandidate na svim nivoima i da doprinesete izgradnji bolje budućnosti svih građana.