opci izboriSvjestan da imam određenu i profesionalnu i aktivističku deformaciju kada su izbori u pitanju i ne postoji situacija koja bi me spriječila da ne izađem na izbore. To je kao kad bih rekao da više nikada i ni u kom slučaju neću redovno prati ruke.

image copySavez za bolju budućnost Vas poziva da izađete na izbore i svojim glasom osigurate promjenu stanja u kojem se nalazimo.

ODŽAK se danas suočava sa dramatičnim nazadovanjem i urušavanjem svih društvenih vrijednosti čiji će krajnji ishod neminovno biti potpuni sunovrat ove općine. Niko nema pravo da svojom kriminalnom vladavinom ruši ODŽAK i oduzima pravo na budućnost njegovim građanima.

HDZ BIH-OdzakUz sve naše probleme mi moramo poslati poruku da ovdje želimo raditi i živjeti, da nas ni jedna nevolja nije pokolebala. Vjerujem da nitko od vas nije razmišljao prije nekoliko godina da možete ostati bez svog načelnika ovdje. Hrvatski odgovor je tu da se to opet ne ponovi

j4Održan je predizborni skup HDZ BiH sa koalicijskim partnerom HSP HB u punom mjesnom domu u MZ Jošava. Skupu su se odazvali mještani Jošave kako bi poslušali poruku koju HNS šalje Hrvatima Odžaka.

Martin Pero fbU prepunoj kino dvorani u Odžaku sinoć je održan predizborni skup HDZ-a 1990 na kojemu su se predstavili kandidati te stranke na svim razinama vlasti, te Martin Raguž – kandidat za hrvatskog člana državnog Predsjedništva.

ivan-pepicInicijativa udruge „U ime obitelji“ za promjenu izbornog sustava u Hrvatskoj dovela je do zanimljivih političkih podjela. S jedne strane inicijativu ne podržavaju uglavnom dvije najveće političke stranke, HDZ i SDP, dok se ideja udruge sviđa manjim strankama (uglavnom desnice), velikom broju intelektualaca i Katoličkoj Crkvi.

More Articles ...