Domaljevac
Typography

U bosansko posavskom mjestu Domaljevac zanimljiva promocija

U Hrvatskom domu u Domaljevcu ( BiH) na Uskrsni ponedeljak, s početkom u 12:30 sati, svečano je upriličena prva promocija knjige Tragovi na obalama Save, autora pokojnoga pisca i umjetnika Roka Pušeljića.Knjigu su predstavljali: Marija Smoljo, Rokova unuka; Marijan Mikolić, mag. teologije; dr. sc. Ivana Šustek, dopredsjednica Udruge Društveno-kulturna platforma za Bosansku Posavinu; Pejo Gašparević, dipl. prof. jezika i književnosti i novinar. Domaćin i moderator promocije bio je Pejo Gašparević.

Grafičku pripremu cijele knjige kao i naslovnu stranu uradio je Mirko Šustek, dipl. ing. strojarstva i prof. strojarstva. Veliki doprinos u pripremi ove knjige dao je i pjesnik Pejo Šimić, koji je ujedno i predložio naslov knjige "Tragovi na obalama Save", što je uredničko vijeće jednoglasno i prihvatilo. Promocija je bila izvrsno posjećena.

Budući da je knjiga izišla u nakladi Udruge Društveno-kulturna platforma za Bosansku Posavinu, dopredsjednica Udruge dr. sc. Ivana Šustek prisutne je pozdravila u ime predsjednika Udruge Ilije Guberca i u ime cijele Udruge kao nakladnika. Sljedeća promocija knjige bit će u Štitaru - mjestu u koje se Roko preselio iz Domaljevca. U Štitaru je i preminuo te je tamo i sahranjen. Promocija se planira održati i u Zagrebu.

Ivana Šustek i Boris ĆAVAR

trag na obali save 01

 

trag na obali save 02

 

trag na obali save 03

 

trag na obali save 04

 

trag na obali save 05

 

trag na obali save 06