Poštujem nastojanje Đure Kesić da se svojim oglašavanjem u vezi Svjetskog Kongresa Općine Domaljevac-Šamac i Dijaspore doprinese boljitku.

Treći Svjetski Kongres Općine Domaljevac -Šamac i Dijaspore održan je 28. srpnja 2022. godine a u diskusijama je isticana potreba kreiranja gospodarskih projekata, motiviranja kako poduzetnika u Zavičaju tako i u Dijaspori na ulaganja u Zavičaj, važnost lobiranja za interese Zavičaja, te razvijanja svekolike suradnje sa susjednim prekosavskim općinama u Slavoniji.

Održavanje higijene tijela, odjeće i prostora u kojem boravimo jedan je od glavnih preduvjeta za očuvanje zdravlja. Naša koža uspješno izvršava više zadaća istovremeno, obavljajući nekoliko ključnih funkcija za naše cjelokupno zdravlje, a njezina najvažnija zadaća jeste djelovati kao zaštitna barijera između našeg tijela i vanjskog svijeta.Blago kiseli zaštitni sloj kože ključan je za funkcioniranje njezine zaštitne barijere, a sapuni prirodnih hranjivih sastojaka pridonose uravnoteženju mikrobioma kože, te štite njezin hidrolipidni sloj.

DOMALJEVAC-Pjesma, i to ona hrani dušu jer je duhovnog sadržaja, mladost, osmjesi, zajednička molitva, bila je sastavnica koncerta duhovne glazbe koju je domaljevačka Franjevačka mladež na čelu sa mladom 17. godišnjom Veronikom Koturić upriličila za značajni rođendan usješnog djelovanja, čak dva ipol desetljeća Frame Domaljevac.

Priznajem kako je finalna utakmica Kupa BiH HOK Domaljevac - OK Mladost Brčko odigrana u Orašju dodatno rasplamsala moje Zavičajne emocije. Priznajem da sam uz mnoštvo obveza svim srcem i dušom želio tog dana 13. ožujka 2022. godine biti dio toga za Zavičaj velikog sportskog događaja. I pošlo mi je za rukom ishoditi toliko vremena taman da mogu otići na tu veliku utakmicu u Orašje.

More Articles ...