𝐏𝐫𝐯𝐚 𝐭𝐯𝐨𝐫𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐬𝐥𝐚𝐝𝐨𝐥𝐞𝐝𝐚 𝐮 𝐁𝐢𝐇 svoje poslovanje utemeljit će na osnovnoj filozofiji proizvodnje – stvoriti najkvalitetniji sladoled po pristupačnim cijenama, pripremljen po posljednjim svjetskim standardima kvalitete i po originalnoj visoko kvalitetnoj recepturi, koji će osvojiti sve one koji uživaju u ovoj poslastici kako u BiH, tako i u zemljama uvoznicama.

Poštujem nastojanje Đure Kesić da se svojim oglašavanjem u vezi Svjetskog Kongresa Općine Domaljevac-Šamac i Dijaspore doprinese boljitku.

DOMALJEVAC-Pjesma, i to ona hrani dušu jer je duhovnog sadržaja, mladost, osmjesi, zajednička molitva, bila je sastavnica koncerta duhovne glazbe koju je domaljevačka Franjevačka mladež na čelu sa mladom 17. godišnjom Veronikom Koturić upriličila za značajni rođendan usješnog djelovanja, čak dva ipol desetljeća Frame Domaljevac.

Treći Svjetski Kongres Općine Domaljevac -Šamac i Dijaspore održan je 28. srpnja 2022. godine a u diskusijama je isticana potreba kreiranja gospodarskih projekata, motiviranja kako poduzetnika u Zavičaju tako i u Dijaspori na ulaganja u Zavičaj, važnost lobiranja za interese Zavičaja, te razvijanja svekolike suradnje sa susjednim prekosavskim općinama u Slavoniji.

Održavanje higijene tijela, odjeće i prostora u kojem boravimo jedan je od glavnih preduvjeta za očuvanje zdravlja. Naša koža uspješno izvršava više zadaća istovremeno, obavljajući nekoliko ključnih funkcija za naše cjelokupno zdravlje, a njezina najvažnija zadaća jeste djelovati kao zaštitna barijera između našeg tijela i vanjskog svijeta.Blago kiseli zaštitni sloj kože ključan je za funkcioniranje njezine zaštitne barijere, a sapuni prirodnih hranjivih sastojaka pridonose uravnoteženju mikrobioma kože, te štite njezin hidrolipidni sloj.

More Articles ...