Modriča
Typography

MODRIČA - Policija u Modriči privremeno je oduzela automobil Volkswagen od Halime A. (40) s područja Vukosavlja, koja je višestruka povratnica u činjenju prekršaja, kako pišu "Nezavisne". Policijska uprava Doboj objavila je, navodeći inicijale, da je sinoć za vrijeme upravljanja Volkswagenom za volanom bila Halima.

Utvrđeno je da se nije odazvala pozivu nadležnog tijela u vezi s predavanjem o posljedicama koje proizilaze iz nepoštivanja ili nepoznavanja prometnih propisa, čime je počinila kršenje članka 227. stavak 1. Zakona o osnovama sigurnosti u prometu u BiH.

stop policija

"Izvršenim provjerama u službenoj evidenciji utvrđeno je da je navedena osoba višestruki povratnik u počinjenju prekršaja te da nije platila 143 prekršajna naloga s dugom u Registru novčanih kazni u iznosu od 25.175 KM", navodi se u priopćenju.

Policijska uprava Doboj apelira na sve sudionike u prometu da se ponašaju odgovorno, jer će policijski službenici naše Uprave, kada utvrde da osoba vozi prije stjecanja prava upravljanja, voziti neregistrirano vozilo ili utvrditi da je osoba višestruki povratnik u činjenju prekršaja, sukladno Zakonu o prekršajima i izvršit će se oduzimanje predmeta prekršaja zbog opasnosti od njegovog ponavljanja.

PRESS Posavina.org